ABD’de Arsa Alım-Satım Hizmetleri

Elde tutma maliyeti çok az olan, bakım ve onarım masrafı gibi gizli giderlerden sizi koruyan arsa satışı konusunda da hizmet veriyoruz. Arsa yatırımını Amerika’da yapmak isteyenler için büyük avantajlar sağlayan hizmetimiz sürecinde daima yanınızdayız.
15.000 dolardan başlayan ve geniş seçenekler barındıran portföyümüz yatırımcılar için çok avantalıdır. Amerika’da gelişmekte olan bölgelerde alt yapısı hazır, imarlı arsa seçeneklerimizin satış süreci çok kolay ve düşük masraflıdır. Arzu ederseniz bu avantajlı arsalardan alıp üzerine kendi evinizi yaptırabilirsiniz. İsterseniz ev yaptırıp satarak daha yüksek bir kâr elde edebilirsiniz. Dilerseniz arsanızı bir müddet sonra yüksek kazançla satabilirsiniz. Tüm bunları yaparken geçen süreçte asla zararda değilsinizdir çünkü arsaları elde tutma maliyeti yok denecek kadar azdır.

Dolarla Kira sadece Amerika’da ev almak ve Florida’da arsa alım süreçlerinde değil, aynı zamanda arsanızı satmak istediğinizde, ya da getirisi daha yüksek olsun derseniz ev inşaasında sizlerle birlikte yatırımınızı planlıyor olacak.

Amerika’da Florida’nın Yükselen Şehirlerinde Arsa Yatırımı Yapmanız için 3 Neden

  • Arsa Sahibi Olmak Uzun Vadede Ucuzdur
    Arsa sahibi olmak nispeten ucuzdur çünkü sigorta, elektrik faturaları, ipotek veya mülk sahibi olmakla ilgili diğer masraflar yoktur. Boş arazilerdeki emlak vergileri bile düşüktür.
  • Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur
    Arazi olduğu gibi bırakılabilir; değerini koruması için yenilemeye, onarmaya, üzerine bina yapılmasına gerek yoktur.
  • Endişelenecek Daha Az Şey Sağlar
    Yatırımlık arazi olarak çok sağlamdır. Aşınmaya, yıpranmaya, çalınmaya veya yok edilmeye tabi değildir. Tüm bunlar, çok ucuz olması gerçeğiyle birleştiğinde, arazi sahibi olmayı çok akıllıca bir yatırım haline getiriyor.

    15,000 Dolardan başlayan fiyatlarla Florida’da imarlı alt yapısı hazır arsa sahibi olmanız ve yatırımınızın bir sonraki aşamasını planlamanız için yanınızdayız.

    Güncel Arsa (lot) ürünleri hakkında portföy bilgisi, Amerika’da ev almak, Amerika ev fiyatları ve şartları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.
Share on X (Twitter)Share on LinkedInShare on InstagramShare on Youtube

Amerika’da Yatırım Amaçlı Ev İçin Mortgage Kredisi Nasıl Alınır?

Yatırım amaçlı olarak gayrimenkul alımı, dünya genelinde son derece yaygındır. Ülkemizde de benzer durumun olduğunu ifade etmek yanlış olmayacaktır. Ancak ülkemizdeki yatırımcılar, artık sadece Türkiye’den değil, istemeleri halinde Amerika’dan da yatırım araçlı ev alabilir. Peki, Amerika’da mortgage ile ev almak mümkün mü? Yabancılar, bu sistemden yararlanabilir mi?

  • Yabancılar Amerika’da Ev Alabilir Mi?
    İnsanların yabancı bir ülkede ev veya benzeri bir gayrimenkul alabilmesi, o ülkenin yasal düzenlemeleriyle ilgilidir. Bazı ülkeler bu noktada yabancılara konut satışını sınırlayıp, şartlara bağlarken, bazıları ise herhangi bir kısıtlama getirmemektedir. Amerika da bu şekilde kısıtlama getirmeyen ve herhangi bir şart talep etmeyen ülkeler arasında yer almaktadır.
  • Amerika’da ev almak
    isteyen yabancıların genel olarak tam bir özgürlüğe sahiptirler. Amerika, bu konuda yabancılara herhangi bir sınırlama getirmemektedir. Yeterli maddi gücü olan yabancılar, diledikleri konutu alabilmektedir.
  • Amerika’da Yatırım Amaçlı Ev Almak Mantıklı Mı?
    Yatırım amaçlı olarak ev almak, uzun yıllardır en önemli yatırım seçeneği olarak kabul edilmektedir. Bu tür yatırımların başarısız olma olasılığı son derece düşüktür. Zira alınan gayrimenkuller düzenli olarak kira geliri getirdiği gibi, aynı zamanda değer kazanmaktadır.
  • Amerika’da gayrimenkul yatırımı
    için de benzer ifadeleri kullanmak yanlış olmayacaktır. Hatta ABD’deki refah seviyesinin yüksek olması, doların rezerv para birimi olarak kabul edilmesi ve alım gücünün yüksekliği, Amerika’da ev almayı daha karlı bir hale getirmektedir. Bu durumun en önemli işareti ise ülkede gayrimenkul yatırımı yapan yabancıların sayısının her geçen gün artmasıdır.

    Türkiye’deki büyük kentlerde ortalama 100.000 $ ödenerek alınan evlerin kira getirileri bugünlerde aylık 6.000 TL düzeyindedir. Dolar cinsinden bakıldığında ise aylık kira gelirinin yine bugünlerde 300-350 $ olduğu görülür. Ancak aynı paraya ABD’de bir ev alındığında, elde edilecek kira geliri aylık 1.000-1.200 $ seviyesinde olacaktır. Sadece buradan dahi Amerika’da ev alma seçeneğinin ne kadar avantajlı olduğu anlaşılabilir.
  • Amerika’da Satılık Ev Fiyatları
    Amerika’da ev fiyatları, ciddi anlamda değişkenlik göstermektedir. Evin bulunduğu eyalete, bölgeye, mahalleye ve hatta sokağa göre dahi fiyatlar değişmektedir. Ayrıca evlerin büyüklüğü, sahip olduğu özellikleri ve diğer nitelikleri de rakamları etkiler. Dolayısıyla milyon dolarla ifade edilen fiyatlara satılan evler olduğu gibi, yüz bin dolar seviyesinde fiyata sahip evler de vardır.

    Yatırım amacıyla alınacak evlere bakıldığında fiyatların genellikle 100.000$ ile 200.000$ arasında değiştiği görülür. Önemli olan doğru yatırım getirisi olan mülkü satın almak olacaktır.
  • Yabancılar Mortgage Kredisi Kullanabilir Mi?
    Amerika’da ev alırken genellikle mortgage kredisi kullanılır. ABD vatandaşlarının rahatlıkla kullanmış olduğu bu yöntemi, aracı finans kuruluşları üzerinden yabancılar da kullanabilir. Böylece yatırım amacıyla konut alırken, düşük bir peşinat ödenir ve geriye kalan kısım taksitlendirilir.

    ABD’deki profesyonellerimiz ve anlaşmalı olduğumuz finans kuruluşları üzerinden mortgage kredisinden yararlanmanızı sağlıyoruz. Üstelik sizler için uygun fiyatlı evler buluyor ve satın almaya dair resmi işlemler sırasında sizlerin yanında bulunup tüm belge ve evraklar için danışmanlık sürecini yönetiyoruz.

  • Amerikada mortgage kredisi ile ev almak
    ve diğer detaylar hakkında bilgi edinmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Amerika’da yatırım yapmayı düşünüyorsanız hemen formu doldurun size ulaşalım.

Amerika’dan Ev Alım Rehberi

Yatırım yaparken birçok kişi dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Amerika’yı seçiyor. Kuvvetli ve sağlam emlak sistemi, teknoloji ve bilimdeki üstünlüğü, yüksek iş gücü potansiyeli ve yatırımcısına güven veren ekonomi politikalarıyla Amerika tam bir emlak cennetidir. Bu cennette yerini almak isteyenler Dolarla Kira olarak sizler için müthiş bir rehber hazırladık.

  • Bütçenize En Uygun Evi Bulalım
    Dolarla Kira geniş portföyü sayesinde ihtiyacınıza en uygun evleri size sunar. Sürekli güncellenen portföyüyle ABD’de emlak yatırımınız için en iyisini seçebilirsiniz. Geniş topraklara sahip olan Amerika’da ev fiyatları eyaletlere göre değişiklik arz eder. Kendini çok kısa sürede amorti eden evler dışında fiyatı artacak olan seçenekleri de sunmaktayız. Arzu ederseniz portföyümüzde bulunmayan seçenekleri de sizler için araştırıp bulabiliriz. Kararınız sonrasında ise ABD’de ev almak için işlemlere başlayabilirsiniz.
  • Satış Sözleşmesinin İmzalanması
    Satış sözleşmesini imzaladıktan sonra resmi işlemler başlamış olacaktır. Bu aşamada yüzde on beş depozitoyu Amerika’daki tapu işlemlerini gerçekleştiren lisanslı ve yasalar gereği denetime tabi tutulan tapu şirketinin emanet hesabına göndermelisiniz.
  • Ekspertiz Ve Kontrol Süreci
    Kiracısı hazır olan evinizin ekspertiz değeri şirketimiz profesyonellerince size sunulur. Yaptığınız sözleşmenizde ve tapuda yazan bilgileriniz kontrol edilir. Tüm bunlar yapılırken Amerika’dan aldığınız evinizin tapu işlemleri de siz kahvenizi yudumlarken gerçekleşmeye devam eder. Amerika’da ev sahibi olmanıza çok az kaldı.
  • Tapu İşlemleri
    Amerika’da ev sahibi olmanın en önemli kısmı tapu işlemleri sürecidir. Birlikte çalıştığımız lisanlı ve güvenilir tapu şirketinin emanet hesabında bulunan yüzde on beş ön ödemenizle beraber tapu kaydı transfer işlemleri başlar. Partnerimiz olan bu lisanlı tapu şirketi sizin için tapunun tüm geçmiş kayıtlarını inceler. Tapunun alıcıya sorunsuz ve hızlı bir şekilde tapu sigortalı olarak transfer edileceğini garanti eder.
  • Tapu Transferi
    Tüm bu işlemlerden sonra tapu şirketi kalan bakiyeyi emanet hesabınıza göndermenizi ister. Yapacağınız ödeme sonrası önce tapu kaydı, adınıza transfer edilir. Daha sonra partnerimiz olan lisanslı ve denetime tabi tutulmuş tapu şirketi emanet hesapta bulunan parayı satıcının hesabına aktarır. İşte bu kadar. Artık sizin de Amerika’ da eviniz var.
  • Dolarla Kira Gelirinizi Almanın Tadını Çıkarın
    Artık doğru yatırımın keyfini çıkarabilirsiniz. Dünyadaki pek çok yatırımcı gibi siz de yüksek karlı bir iş yapmış oldunuz üstelik güçlü ve istikrarlı bir ekonomi sayesinde yatırımınız da paranız da güvende. Dünyanın en popüler ve güçlü para birimlerinden birisi olan Amerikan doları ile önemli bir ticareti çok kısa, konforlu ve güvenilir bir şekilde yapmış oldunuz. Yeni eviniz hayırlı olsun. Şimdi her ay düzenli olarak hesabınıza yatacak olan dolarların keyfini çıkarma vakti!

    Dolarla Kira markası olarak size ABD’de en kârlı ev portfoyunu sunuyoruz. Ev seçimi ve tapu süreçlerinde tamamen yanınızdayız.

    Amerika’da ev almak ve diğer yatırım ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için bize ulaşın!

ABD Emlak Piyasasının Avantajları

ABD emlak piyasası, dünyanın en hareketli piyasalarından biridir ve yatırımcılarına farklı avantajlar sağlar. Ancak emlak piyasasının sahip olduğu bu avantajlardan yararlanabilmek için profesyonel olarak hareket edilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Söz konusu piyasada profesyonellikten uzak hareketler, size avantaj değil, dezavantaj getirecektir.

Emlak piyasaları, dünyanın her yerinde güvenli yatırım alanları olarak kabul edilir. Böylesine güvenli bir yatırım alanının, ABD gibi dünyanın en gelişmiş ülkelerinden birinde çok daha avantajlı ve güvenli olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. ABD gayrimenkul piyasasının avantajlarını sizler için derledik.

  • İstikrarlı Büyüme
    ABD emlak piyasası, istikrarlı bir şekilde büyümektedir. Çok büyük ekonomik kriz dönemlerinde dahi bu büyüme net şekilde devam etmiştir. Barınma, insanlar için temel bir ihtiyaç olduğundan emlak piyasasındaki istikrarlı büyüme kaçınılmazdır. Ancak buradaki temel unsurun, ABD’nin güvenilir ekonomisi olduğu da unutulmamalıdır. Ekonominin güvenilir olması, insanların Amerikadan ev almak veya gayrimenkul yatırımı yapmak konusunda cesaretlenmesini sağlar.
  • Artan Talep
    Barınma ihtiyacı, emlak piyasasının sürekli olarak hareketli olmasını sağlar. Ancak ABD’nin yabancı yatırımcıları konut ve diğer gayrimenkulleri alma konusunda sınırlamaması, bu alandaki talebin sürekli artmasına neden olur.

    Talebin artması, o alandaki yatırımların her geçen gün biraz daha değerlenmesi anlamına gelmektedir. Zira piyasaya giren yatırımcılar, ev almak istediklerinde fiyatlar yukarı yönlü olarak hareket eder. Ayrıca konutlara olan talep nedeniyle kira gelirleri de benzer şekilde artış gösterir.
  • ROI Oranı
    Amerika’da gayrimenkul yatırımı yapmanın en önemli avantajlarından biri ROI oranı ile ilgilidir. Bilindiği gibi konut ve iş yeri yatırımlarında, elde edilen kira geliri önemli bir unsurdur. Yatırımcılar, dolarla kira geliri elde etmek için bu alana yönelir.

    Yatırımların mantıklı olup olmaması, elde edilen kira gelirinin ilk maliyeti ne kadar sürede karşılayacağı ile ilgilidir. Bu rakam, ROI oranı veya amorti süresi olarak ifade edilir. Amorti süresi, Türkiye ve dünyanın diğer ülkelerinde ortalama 20-25 yıldır. ABD emlak piyasasında ise bu rakam 9 yıla kadar düşebilmektedir. Dolayısıyla burada gayrimenkul yatırımı yapılması son derece avantajlıdır.
  • Dolarla Kira
    Gayrimenkul yatırımlarında elde edilen kira geliri, büyük önem taşır. İlk yatırım miktarına kıyasla kira geliri ne kadar yüksekse yatırımcı beklentileri o kadar etkili karşılanır. Amerika’da ev almak gibi önemli bir yatırım seçeneği tercih edildiğinde, yatırımcılar dolarla kira alma imkanı elde eder. Dolar kuru nedeniyle alınan rakam, ülkemiz koşullarında son derece yüksek olacaktır.
  • Hızlı Elden Çıkarılabilir Olma
    ABD emlak piyasasının çok hareketli olması, satın alınan gayrimenkullerin gerekli durumlarda hızlı bir şekilde satılabilmesine imkan verir. Gayrimenkullerin hızlı satılabilmesi ise istenen fiyatlardan elde çıkarılabilmesi anlamına gelir. Dolayısıyla bu durumun da yatırımcılar açısından önemli bir avantaj olduğu ifade edilebilir.
  • Kolay Kiralanma
    Amerika’da evler, genellikle uzun vadeli yatırım olarak değerlendirilir. Bu noktada alınan gayrimenkulün kolay kiralanması, düzenli kira geliri elde edilmesi için önemlidir. Doğru bir bölgeden alınacak gayrimenkule kiracı bulma konusunda zorlanılmaz. Böylece düzenli bir pasif gelir kaynağı oluşturulması mümkün hale gelir.

Amerika’da Ev Sahibi Olma Şartları Neler?

Amerika’da yatırım yapmak ve ev sahibi olmak zor bir süreçmiş gibi gözükse de işin aslı pek de öyle değildir. Doğru profesyonellerle çalışarak vizeye gerek olmaksızın sadece kimliğiniz veya pasaportunuz ile Amerika’da yatırım yapabilir ve ev sahibi olabilirsiniz. Ama tabii ki bu süreçte dikkat edilmesi gereken bazı kritik noktalar ve bilinmesi gereken nüanslar bulunmaktadır. Amerika’da bir gayrimenkule sahip olmak ve geleceğin yatırım fırsatları ile tanışmak için lütfen yazımızın devamını okuyun.

  • Vatandaşlık Almadan Amerika’da Ev Sahibi Olabilirsiniz
    Amerika’da ev ve emlak satın almak için ABD’de oturum iznine sahip olmak ya da orada yaşamak zorunda değilsiniz. Orada yaşamıyor olsanız bile konut kredisi alabilirsiniz. Kredi kuruluşları, ABD vatandaşı olmayan müşterilerine konut kredisi verebilmektedir veya satın alma sonrası refinansman yapabilmektedir. Ayrıca çeşitli prosedürlerin tamamlanması ile birden fazla kişinin bir evi alması da mümkündür. Biz, tüm bu süreci sizler için kolaylaştırıyoruz.
  • Kira Getirili Gayrimenkul Danışmanlığı ile Tanışın
    Kira Getirili Gayrimenkul, uzun dönemli sabit gelir getiren bir yatırım türüdür. Bu yatırım türünde, halihazırda yönetimi yapılan kiracılı gayrimenkullerin satışı ve yasal satın alma danışmanlığı yapılır. Düzenli gelir beklentisi olan yatırımcılara uygun olan bu yatırım türüne ek olarak, mülk yönetim hizmeti ve mali-hukuk hizmetleri verilir. Dolarla Kira Markası olarak tüm süreçlerde yanınızda oluruz.
    Uzman kadromuzun yönlendirmesi sayesinde her iki yöntem ile de kolaylıkla ev sahibi olabilir, yatırımlarınızı bugünden global boyuta taşımaya başlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi alarak tüm süreçlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için formu doldurun, sizi arayalım.